Ratusca cea urata

Noua ne place foarte mult poveste ratustei urate. Ne place mai ales transformarea ei din ratusca neagra pe care nu o iubea nimeni intr-o lebada gratioasa.

Cateva dintre articolele postate luna trecuta au fost mai putin accesate decat altele. Nu credem ca sunt ratuste urate, ci doar ca nu li s-a acordat suficienta atentie.

Iata cateva dintre ele:

1. Bronz sanatos pentru o vara sanatoasa – am inclus niste studii recente despre incidenta melanomului (cel mai agresiv cancer de piele) si cateva strategii simple de protectie (care se refera la o expunere la soare responsabila, inclusiv un dispozitiv de monitorizare inovativ)

2. Inca mai stai pe scaun? – va vorbim despre cateva studii recente care ne invata cat de importanta este activitate fizica si cata activitate fizica este necesara ca sa ne mentinem sanatatea. Plus, vorbim despre Google Fit, o aplicatie care ne place mult 🙂

3. Viata, o lupta – cateva ganduri personale (inclusiv despre doctorat)

Credem ca merita o a doua sansa. Voi ce parere aveti?


Suntem aici sa oferim inspiratie si cele mai bune sfaturi pentru o viata frumoasa si inteligenta. Ne gasesti pe facebook, twitter, pinterest sau ne poti contacta direct. Transmite pagina farmacist.info tuturor celor dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.