Aniversare prima luna farmacist.info

Farmacist.Info exista de o luna !!!

Blogul este un proiect de suflet lansat de doi farmacisti (Elisabeta si Andrei) care au explorat mai multe fatete ale profesiei (de la farmacie comunitara si de spital, la invatamant universitar si cercetare in echipe europeene).

Prin farmacist.info ne propunem sa oferim o alternativa, o schimbare atat pentru profesionistii din sanatate cat si pentru oricine este interesat sa descopere cercetarea medicala de calitate.

Internetul creeza o oportunitate incredibila de a fi conectati si de a ne face vocile auzite. In schimb, se creeaza si mult ¨zgomot de fond¨. In zona sanatatii circula atat de multe informatii false si sfaturi de sanatate fara baza stiintifica! Impreuna, cu farmacist.info, tratam internetul de genul acesta de stiri scandaloase.

Misiunea noastra este sa aducem informatie de cea mai buna calitate, sfaturi de sanatate de incredere sustinute de dovezi stiintifice, pentru o viata sanatoasa si inteligenta.

Credem ca stiinta si accesul la informatie medicala de calitate este un drept universal si ca fiecare dintre noi are nevoie de sfaturi medicale corecte si accesibile.

Ca si farmacisti, este responsabilitatea noastra sa protejam, sa conservam si sa propagam cele mai bune informatii de sanatate. In felul acesta, vom lua decizii informate, vom intari relatiile dintre profesionistii in sanatate si pacienti, si putem spera la o viata mai sanatoasa.

De aceea, farmacist.info este gratuit si disponibil tuturor.

Suntem bucurosi sa va spunem ca prima luna de existenta a fost si o luna de celebrare.

Ne bucuram de un succes nesperat. Blogul a avut 5000 de vizite, pagina de facebook are peste 1500 de prieteni, comunitatea de mail creste si ne facem simtita prezenta si pe twitter, pinterest si instagram.

Prima luna a adus aproape 2 contribuitori : farmacistii Ana Parvulescu si Delia Gologan, care au contribuit pentru sectiunea PRO a blogului (adresata in mod special profesionistilor).

In continuare, dorim sa va aducem noi informatii competente prin intermediul rubricilor:

Pe langa acestea, in luna iulie vom lansa o noua rubrica despre aventura noastra stiintifica –  ¨Povestiri din doctorat¨- unde va vom povesti din intamplarile noastre legate de ce inseamna sa fii doctorand in cercetarea medicala.

Cele mai citite articole ale lunii iunie au fost:

  1. Diete care functioneaza
  2. Mituri despre dieta
  3. Noutati din lumea ¨colesterolului¨ (scris de farm. Ana Parvulescu)
  4. Bicarbonatul in infectii fungice
  5. Fum vs e-fum (scris de farm. Delia Gologan)
  6. Diabetul
  7. Consumul de alcool si aparitia cancerului
  8. Vei fi in viata peste 5 ani?
  9. Acidul linoleic in curele de slabire
  10. Diabetul gestational (scris de farm. Ana Parvulescu)

Si, pentru a intelege mai bine ce a insemnat prima luna din viata farmacist.info, va prezentam acest infografic:

infografic favoritele lunii (1)

Va multumim pentru primirea calduroasa oferita farmacist.info!

Hai mai aproape pentru o viata sanatoasa si inteligenta! Suntem aici sa oferim inspiratie si sfaturi de calitate. Transmite pagina farmacist.info tuturor celor dragi.

Farmacistii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.